tiistai 19. tammikuuta 2016

Cthulhu idol

Arvelinkin tästä syntyvän yhden hankalimmista tapauksista mihin olen alkanut.
Intoa puhkuen aloin työstämään yhden lempielokuvani look alike patsasta.
Elokuva on tietenkin Call of Cthulhu.
  Apunani ainoastaan yksi kuva jonka netistä löysin, todella pikselimössöä sekin.

Materiaalina käytän vuolukiveä, joka on sekä hyvä että huono materiaali tähän.
Hyvä sen puoleen että se on pehmeätä työstää joten tulosta syntyy nopeasti. Omassa tapauksessa myös vuolukiven saatavuus ja edullinen hinta vaikutti asiaan.
Huono sen takia että lohkeamis vaara on suuri tai jos liian tehokkaita välineitä käyttää niiin terä saattaa "haukata", eikä perus harmaa sävykään oikein miellytä.

Inspiraatiota hakiessani ja muistia virkistääkseni taidan katsoa Call of Cthulhun jälleen kerran.

 Call of Cthulhu dvd kotelosta löytyikin vähän parempi kuva tähän. Kuva on pieni, mutta ainakin tarkka. Vähän alkaa pystiin jo muotoa tulemaan eikä se näytä enää liiaksi Darth Vaderilta.
Kyllä tämä turhauttaa kun on niin hankalaa ja joudunkin vähän väliä muistuttamaan itseäni että en ole kuvanveistäjä, vaan tämä on ainoastaan ensimmäinen haparoiva kokeilu.

Uskoakseni tässä vaiheessa tähän on jo kokonainen työpäivä käytetty. En ole tainnut kuulla Cthulhun kutsua kun ei meinaa valmistua.

Täytyy myöntää että ei tästä ihan näköinen nyt tule :D
Huomasin jo jossain vaiheessa että pää ei ole tarpeeksi kallellaan, mutta arvelinpahan että loppuun saakka mentävä siitä huolimatta. Nyt loppua kohden ei ole tarvinnutkaan enää vilkuilla mallia, koska peli on jo menetetty. Jos tämän vaikka jonkun arvonnan kautta saisi pois käsistä jotta voi aloittaa homman alusta.

Tässäpä tämä olento. Valmiina ja Iso myyn näyttelyssä. Laitoin arvonnan pystyyn ja näyttelyn jälkeen tämä saa uuden kodin.

2 kommenttia:

  1. vähän ehkä joo tartteis tarkempaa kaivertamista(?) yksityiskohtien esilletuomiseksi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei suinkaan. Tähänhän saisi aikaa menemään vaikka viikkoja jos jokaista kohtaa alkaisi viilaamaan, mutta täytyy pitää järki mukana jotta riittää aikaa muillekin projekteille.

      Poista